قالب وردپرسافزونه وردپرسقالب فروشگاهی وردپرسقالب وردپرسقالب صحیفه

Cum asortezi bijuteriile

Invată cum să asortezi bijuteriile!

În fiecare încercăm pe cât putem să arătăm cât ma chic. Ne aranjăm părul, avem grijă de pielea noastră, aplicăm machiaj și câte și mai câte. Pe lângă toate acestea pentru a ne defini stilul avem nevoie și de bijuterii și accesorii. Însă intotdeauna e nevoie să stii cum să asortezi bijuteriile pentru a avea un aspect echilibrat atunci când ieșiți în lume.

Alege o piesă centrală

Un prim sfat de care trebuie să țineți cont este ca întodeauna să vă alegeți o piesă centrală pe care să o accesorizați cu alte bijuterii ceva mai mici. Piesa centrală trebuie să fie cea care atrage privirile celor din jur. Aceasta poate fi un colier lat, un inel mare sau un ceas strălucitor. Oricare din acestea ar fi alegerea voastră, celelate bijuterii pe care le purtați trebuie sa completeze piesa centrală. Dacă de exemplu ați ales sa purtați un colier mare din opal, e de preferat să îl asortați cu o pereche de cercei cu pietre, ceva mai finuți si pe ureche. Dacă însă veți alege ca element central un ceas strălucitor, acesta poate fi însoțit de niste bratari subtiri și un inel de asemenea ceva mai subțire.

Cum asortezi bijuteriile

Purtați bijuterii diversificate

Purtați bijuterii de diferite dimensiuni și grosimi. Colierele pot fi purtate de diferite mărimi, iar brățările pot fi de mai multe grosimi. Asigurați-vă însă ca niciodată nu aveți prea multe bijuterii în același timp pe voi.

Purtați bijuterii de mai multe culori

Purtarea aproape zilnică a acelorlași bijuterii poate deveni monotonă. Asta mai ales dacă purtați bijuterii de aceeași culoare. Sparge monotonia purtând piese de culori diferite. Și să nu îți fie frica sa porți câteva brățări de aur alături de un colier de argint. Imaginea va fi mai interesantă si mai atrăgătoare.

Cum asortezi bijuteriile

Purtati bijuterii din materiale diverse

În mod normal, cam toată lumea obișnuiește să poarte bijuterii și accesorii din acelși material, dar așa cum am scris și mai sus puteti purta bijuterii din materiale sau pietre diferite. Va oferi stilului vostru un aspect viu si atrăgător.

Asortarea bijuteriilor poate fi la început dificilă, dar dacă te vei juca cu materialele și culorile și vei experimenta mai multe stiluri, o să ajungi să îți dai seama ce anume ți se potrivește. În acest domeniu combințiile pot fi infinite. Important e ca indiferent de alegerea voastră, voi să aratați frumoși si eleganți.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE